• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Kohudsmatta – Brun och vit

En klassisk brun och vit kohudsmatta, där täckningen är ungefär 50 procent brunt och 50 procent vitt är den mest orginella av de brunvita kohudarna – och därmed svårast att få tag på. Precis som de betydligt mer vanligare helbruna eller Herefordaktiga kohudarna kommer denna kohudsmatta från Sydamerika. 

Kohudsmatta - Trendcarpet har Europas största utbud.

Hittar du inte en kohudsmatta i den här kategorin rekommenderar vi att du också tar en titt i våra andra kohudskategorier, eller går direkt till sidan för alla våra kohudar här. Trendcarpet har alltid mellan 500 och 1000 kohudsmattor på lager och vi fotograferar alla så att du som kund skall kunna välja och få exakt den kohudsmatta du tycker om.

Beställ din kohudsmatta idag - leverans imorgon.

Trendcarpet skickar alla beställningar på kohudsmattor samma dag vid beställning före klockan 14. Som kund på Trencarpet handlar du en kohudsmatta – precis som alla andra mattor – tryggt och säkert med fri frakt och fri retur.

Färg
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU