Kohud - Beige 95

Kohud i A-kvalitet (högsta kvalitetsnivån)

Eftersom alla kohudar är unika finns kohuden på bilden bara i ett exemplar på Trendcarpets lager och när kohuden säljs plockas den bort från Trendcarpet.se. Vid beställning är det alltså exakt den kohuden Ni ser på bilden som Ni också får hem.

Storlek: 235 x 185 centimeter (längd x bredd)

- Beställ före klockan 14 och vi skickar din beställning samma dag!

Kvalitet hos Trendcarpet

------------------------------

Trendcarpet sätter högsta fokus på våra kohudars kvalitet. Vi hämtar hem kohudarna från Brasilien, där de vackraste och kvalitetsmässigt bästa koskinnen har sitt ursprung. Före leverans genomgår varje koskinn en behandlingsprocess för att vara 100 procent luktfri, hållbar och slittålig. 

Skötsel och underhåll

---------------------------

En äkta kohud är lyckligtvis väldigt lättskött. Här är fem enkla riktlinjer man bör följa för sin nyinköpta kohud.

1) En äkta kohud håller samma kvalitet i flera år utan att underhållas. Överdriv därför inte skötseln av din kohud.

2) Ta ut ditt koskinn emellanåt och skaka den för att eliminera damm och lättare smuts.

3) För fläckar orsakde av mat eller dryck rengör du mattan med neutral tvål och varmt vatten. Blötlägg inte mattan, utan fukta endast. Rengör noga utan att skrubba för hårt. På detta sätt undviker du fläcken från att expandera eller bli permanent. Använd en mjuk och ren trasa.

4) Tvätta aldrig din kohud i kemtvätt.

5) Använd inte lösningsmedel för att rengöra din kohud, lägg den inte heller i tvättmaskinen eller i en torktumlare.Slutsåld.

Till butikens startsida. »

Alla produkter »

Mattor

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)