Jutematta 120 cm

Upptäck skönheten i vår kollektion av "Jutematta 120 cm" på Trendcarpet och skapa en naturlig och välkomnande atmosfär i ditt hem. Våra noggrant utvalda jutemattor i storleken 120 cm är designade för att vara den perfekta accenten för ditt vardagsrum, sovrum eller vilket annat utrymme du önskar förse med en touch av naturlig elegans.

Jutematta 120 cm - Snabb leverans

En jutematta i storleken 120 cm ger dig möjligheten att införa den naturliga skönheten i jute i mindre utrymmen, samtidigt som den skapar en mjuk och behaglig yta under fötterna. Jutemattor är kända för sin hållbarhet och tidlösa estetik och är det perfekta valet för dem som önskar en miljövänlig och stilfull inredningsdetalj.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Utforska vårt varierade sortiment av jutemattor i storleken 120 cm i olika mönster, färger och utföranden för att hitta den perfekta mattan som kompletterar din inredning och personliga stil. Oavsett om du föredrar en enkel och ren design eller en mer detaljerad och bohemisk atmosfär, har vi alternativ som passar din vision.

Jutematta 120 cm - Fri frakt och retur

Investera i en Jutematta 120 cm för att skapa en harmonisk och stilfull atmosfär i ditt hem. Trendcarpet strävar efter att erbjuda högkvalitativa mattor som kombinerar både funktionalitet och naturlig skönhet. Förhöj ditt utrymme med en vacker jutematta i den perfekta storleken för din önskade plats.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)