Hoppa hage-matta

Med en hoppa hage-matta ger du både barnen möjlighet att leka, aktivera sig, träna på räkning, träna sin balans och utveckla sitt logiska tänkande. Dessutom ger det barnen motorisk träning när de ska eller inte ska hoppa i en specifik ruta. Förutom alla de fysiska och psykiska fördelarna den här sortens lekmatta för med sig, så tillför de också till inredningen så att platsen den placeras på blir snyggare och mer välkomnande för barn. Men viktigast av allt, barnen har kul medans dem lär sig.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

ÄR DU PÅ JAKT EFTER EN HOPPA HAGE MATTA?

Här på Trendcarpet har vi flera olika varianter och storlekar för dig som vill inreda en skojig plats för aktiviteter och lek åt ditt eller dina barn. Vi har självklart olika färgsättningar och varierande sätt att räkna på, allt för att det ska finnas något som passar ert tycke och smak. Dem kommer såklart i olika storlekar för att passa utrymmet i hemmet.

SÅ INREDER DU MED EN BARNMATTA FÖR HOPPA HAGE LEKAR

När du ska välja en barnmatta för hoppa hage-lekar är det viktigt att mattan inte placeras på ett för trångt utrymme. Barnen kommer garanterat att vilja hoppa och leka på mattan som det är tänkt och om delar av mattan ligger under en eller flera möbler blir det genast tokigt. Se därför till att mattan ligger mitt i rummet eller på en luftig plats med gott om svängrum. Du kan om du önskar matcha färgskalan i rummets interiör med en hoppa hage-matta i samma färgskala, eller helt enkelt låta mattan vara ett färgglatt inslag fullt med bus.

Skötselråd och materialval

Trendcarpets barnmattor är gjorda av maskinvävd syntetisk ull som är lättskött och mjuk mot huden. Dessutom stöter materialet bort sådant som smuts och damm på ett effektivt sätt så att er hoppa hage-matta håller sig fräsch så länge som möjligt. Ofta går mattor av syntetisk ull att tvätta i maskinen eller sköljas av i duschen, men läs alltid medföljande skötselråd för exakta tvättråd. I andra fall kan du ta bort fläckar med en fuktig trasa. Tänk på att göra det försiktigt så att du inte råkar trycka ner dammet ännu mer. Är du intresserad i andra typer av barnmattor har vi det också. Vi har biltema, barntema och djurtema. Djurtema, bollar, bollplaner, rosa hästar och andra djur. Som my little pony. Något för varje unge. Istället för att nöja er med en, varför inte flera som ditt barn kan leka runt på och ha kul.

När du ska välja en hoppa hage-matta är det viktigt att du tänker på säkerheten för barnen som kommer att använda den. En bra hoppa hage-matta bör vara tillräckligt mjuk för att ge en bekväm landning efter ett hopp, men inte så mjuk att det blir svårt att hoppa på den. Det är också viktigt att välja en hoppa hage-matta som är tillverkad av material som är säkra och fria från giftiga ämnen. Om du har små barn är det också viktigt att välja en matta som är lätt att rengöra, eftersom barn kan göra oavsiktliga spill och fläckar.

En hoppa hage-matta kan användas både inomhus och utomhus på en mjuk yta som gräs eller sand. Men det är viktigt att undvika att placera mattan på en hård yta, eftersom det kan leda till skador om barnen faller. Så se till att placera mattan på en mjuk yta.

För att göra leken ännu roligare kan du lägga till olika hinder och utmaningar på mattan. Du kan sätta upp små tunnlar eller kuddar som barnen måste hoppa över eller runt. Detta kommer att ge barnen en extra utmaning och hjälpa till att utveckla deras balans och koordination.

Hoppa hage-lek är inte bara roligt för barnen, det kan också vara en bra träningsform för vuxna. Genom att hoppa och röra på sig på en hoppa hage-matta kan du förbättra din kondition och balans. Det är en rolig och utmanande aktivitet som kan hjälpa till att hålla dig i form.

Läs mer om de olika hoppa hage mattorn inne på produkterna.

 

 

 

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)