• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Hoppa hage-matta

Med en hoppa hage-matta ger du både barnen möjlighet att leka, aktivera sig, träna på räkning, träna sin balans och utveckla sitt logiska tänkande. Dessutom ger det barnen motorisk träning när de ska eller inte ska hoppa i en specifik ruta. Förutom alla de fysiska och psykiska fördelarna den här sortens lekmatta för med sig, så tillför de också till inredningen så att platsen den placeras på blir snyggare och mer välkomnande för barn.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Är du på jakt efter en hoppa hage-matta?

Här på Trendcarpet har vi flera olika varianter och storlekar för dig som vill inreda en skojig plats för aktiviteter och lek åt ditt eller dina barn. Vi har självklart olika färgsättningar och varierande sätt att räkna på, allt för att det ska finnas något som passar ert tycke och smak.

Så inreder du med en barnmatta för hoppa hage-lekar

När du ska välja en barnmatta för hoppa hage-lekar är det viktigt att mattan inte placeras på ett för trångt utrymme. Barnen kommer garanterat att vilja hoppa och leka på mattan som det är tänkt och om delar av mattan ligger under en eller flera möbler blir det genast tokigt. Se därför till att mattan ligger mitt i rummet eller på en luftig plats med gott om svängrum. Du kan om du önskar matcha färgskalan i rummets interiör med en hoppa hage-matta i samma färgskala, eller helt enkelt låta mattan vara ett färgglatt inslag fullt med bus.

Skötselråd och materialval

Trendcarpets barnmattor är gjorda av maskinvävd syntetisk ull som är lättskött och mjuk mot huden. Dessutom stöter materialet bort sådant som smuts och damm på ett effektivt sätt så att er hoppa hage-matta håller sig fräsch så länge som möjligt. Ofta går mattor av syntetisk ull att tvätta i maskinen eller sköljas av i duschen, men läs alltid medföljande skötselråd för exakta tvättråd.

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2022 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski