• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Hampa-mattor & Jute-mattor

Hampamattor och jutemattor förväxlas ofta och det är inte svårt att förstå varför. Båda är en sorts växtfibrer, men inte från samma växt. Fördelarna med jutemattor och hampamattor är att de är väldigt tåliga och slitstarka, liksom de flesta växtfibrer. Dessutom så är de ekologiska då de är tillverkade av ett rent naturmaterial. De har också ett karaktäristiskt utseende där man verkligen ser hur de är 100 procent naturliga.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Upptäck fler kategorier

JUTEMATTA - RUND | JUTEMATTA - LÖPARE | JUTEMATTA - RUND 120JUTEMATTA - SVARTJUTEMATTA - 200X300

Hampamattor och jutemattor i olika variationer.

Hampamattor och jutemattor kommer i olika utföranden och kan ibland också vara färgade. Det är exempelvis inte ovanligt att en jutematta är rund. Vad de för det mesta har gemensamt är ett lite grövre utseende, som många tycker är tilltalande. Det är ingen slump att exempelvis jute ofta används för att framställa säckväv. Mattorna kan ibland se ut som de är tvinnade snarare än vävda, och vi är allt fler som tycker att deras rustika utseende gör dem väldigt tilltalande.

Hampamattor och jutemattor med snabb leverans och fri frakt.

Är du på jakt efter en matta som inte ser industriproducerad ut, utan som den verkligen lever så är hampamattor och jutemattor någonting för dig. Att de är organiska är i stort sett omöjligt att missta sig på, och vi har redan nämnt hur slitstarka och tåliga de är. Det är nästan som de var menade att gå på. När du sedan lyckas slita ut dem efter enträgna försök så är de helt ekologiska och återvinningsbara. Vill du ge dem en chans så kom ihåg att vi ger både fria frakter och fria returer.

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2022 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski