Gul matta - grå

En grå och gul matta blandar det roliga och pigga med det neutrala och lugna. Det innebär att en grå och gul matta passar lika bra i barnrum eller vardagsrum som i sovrum eller kök. Mattans dubbelhet gör även att den passar ihop med de flesta inredningsstilar och färgskalor. Är du ute efter andra gula mattor som inte har det där gråa i sig så har du hittat rätt. 

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Styla en grå och gul matta

En grå och gul matta kan du med fördel styla tillsammans med modernare material som exempelvis metall och betong. Då skapar du ett trendigt och inspirerande utrymme. Du kan dock även styla en grå och gul matta med mjukare material såsom naturtextilier, trä och papp. Då blir utrymmet mer mysigt och inbjudande.

Gul grå matta blir perfekt i hemmet

Denna gul grå matta passar överallt i ditt hem. Den är mjuk, drar inte till sig damm och är väldigt lätt att dammsuga. Om du söker efter en gul grå matta, så passar denna matta dig perfekt. Du kan ha den i sovrummet, hallen, badrummet; den passar alltså i alla rum.

Gul grå matta passar till allt

Om du har letat och sökt efter en gul grå matta, har du absolut hittat rätt. Denna matta kan du ha i vilket rum du vill. Den passar alla färger, alla stilar och är väldigt lätt att inreda runt. Denna matta passar ljusa rum lika bra som mörka rum.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)