Grå matta - svart

En gråsvart matta är både tuff och stilren på samma gång. Färgerna är enkla och praktiska, men samtidigt gör de mattan till en riktigt snygg inredningsdetalj. En gråsvart matta bidrar även till ett bättre inomhusklimat då den motverkar och döljer damm och smuts, samtidigt som den isolerar både ljud och temperatur. Är du intresserad i det gråa har vi kanske en svart matta du kommer gilla. 

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Styla en gråsvart matta

En gråsvart matta kan du styla med andra färger i gråskalan, för att göra utrymmet modernt och coolt. Här ingår även metall, glas och andra svart-vita och hårda material. Eller också kan du styla en gråsvart matta med bruna trätoner, beigt, och "levande" inredningsdetaljer såsom växter och levande ljus.

Välj en diskret matta grå svart

Om du vill ha en neutral och diskret matta så är matta grå svart ett perfekt alternativ. De gråskaliga färgerna passar i alla möjliga slags utrymmen, rum och sammanhang, oavsett vad du har för övriga färgtoner eller inredning. En matta grå svart är klassisk och mycket givande inredningsdetalj som passar till allt.

Fördelar med en matta grå svart

En matta grå svart är inte bara snygg och enkel att styla, utan den är bidrar även till en bättre inomhusmiljö. Den gör exempelvis att rummet håller en jämn temperatur och en bra akustik. Den minskar även dammspridningen och spridningen av smuts i rummet och den är bekväm att gå på.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)