• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Fuskpäls matta

Om du är på jakt efter en vacker matta i syntetmaterial, som påminner om känslan av len päls, så är chansen stor att du kommer att falla för en fuskpäls-matta. Hos oss på Trendcarpet hittar du ett handplockat utbud av högkvalitativa fuskpäls-mattor – alltid till bra priser!

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Höj mysfaktorn med en matta i fuskpäls

Det är något lyxigt med känslan av en fluffig, silkeslen matta under fötterna. Detta är precis vad du får med en matta i fuskpäls och därför passar mattor av detta slag särskilt bra i sovrummet eller vardagsrummet. Där bidrar de med en varm och ombonad atmosfär.

Fuskpäls-mattor finns i flera utseenden, former och färger. Välj bland mer neutrala färger om du vill ha en matta som smälter in och är lätt att matcha med det mesta. Vill du däremot ha en matta som tar lite mer plats, finns där även färgstarka och pigga alternativ i regnbågens alla färger.

Material på fuskpäls-mattor

Det finns flera olika varianter på en fuskpäls-matta, varav vissa efterliknar känslan och texturen hos päls snarare än utseendet, medan andra är imitationer som ser ut som till exempel fårfällar. Gemensamt för samtliga mattor i fuskpäls är att de är gjorda i någon form av syntetmaterial, där bland annat polyester, akryl och nylon är mycket vanliga material. En fördel med en fuskpäls-matta är att den är allergivänlig, då materialen i sig inte innehåller allergener.

Skötselråd

Vi på Trendcarpet rekommenderar att du alltid följer de tvättråd som anges på mattan du köper. En fuskpäls-matta ska dammsugas ofta och alltid i luggens riktning för att hålla sig fin och fräsch. Vissa syntetmaterial går även att tvätta i maskin, medan andra kräver fackmannamässig tvätt. Rotera gärna på mattan då och då, för att den ska slitas jämnt och ta alltid itu med eventuella fläckar direkt efter att de har uppstått.

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU