• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Välja rätt mångfärgad matta för dig

Välja rätt mångfärgad matta för dig

Färg är utan tvekan en av de viktigaste aspekterna att tänka på när du väljer en matta för ditt hem. Det har förmågan att förändra våra humör och ge ett rum nytt liv. Många av oss vill lägga till mer och mer färg i våra hem men vi är rädda för åtagandena, varför vi brukar nöja oss med neutrala färger som grått, vitt eller svart. Ingenting säger så mycket om sommartid så som mångfärgade mattor i våra hem, ett nytt måste i våra hem för den nya säsongen.

I tidigare bloggar har jag pratat om hur olika färger kan påverka människans humör vilket är något viktigt att överväga i val av bland annat mattor. Det finns en anledning till att människor har en fascination av regnbågen. Färgpsykologi är ett viktigt verktyg som används av konstnärer, varumärken och marknadsförare i många olika branscher. Eftersom vi redan vet hur enskilda färger påverkar oss, får det oss kanske att undra hur många olika färger påverkar oss? Tja, enligt forskare, har kombinationen av många olika färger som en regnbåge en lugnande effekt på vår hjärna. Att se en regnbåge är en trevlig syn som lindrar ångest och ger oss en boost.

Nu när du vet hur en mångfärgad matta påverkar ditt humör undrar du kanske för dig själv "var ska jag placera en?". En mångfärgad matta är en väldigt mångsidig matta beroende på vilket rum det kan vara. Det beror verkligen på personliga preferenser och din personlighet var du vill placera en. Om du är mer extrovert, skulle en mångfärgad matta i ditt kök eller vardagsrum verkligen visa upp din personlighet. Om du är mer av en introvert så kan du ha en mångfärgad matta bara i dina personliga utrymmen som passar dig bättre. Multifärgade mattor är också perfekta för barnrum. Barn älskar den ljusa samlingen av färger från regnbågen. Om du har en mörk hall eller en plats där du vill ha mer ljus så kan en mångfärgad matta verkligen hjälpa till i det avseendet. Det finns verkligen ingen gräns för där en mångfärgad matta kan placeras.

Multifärgade mattor finns i alla former och storlekar alla med olika grader av hur mångfärgade de faktiskt är. Vi har allt från persiska multifärgade mattor till en mångfärgad trasmatta. Vår San Francisco trasmatta är det perfekta exemplet på en mångfärgad matta som bara brister ut med alla sorters olika färger.

Sammanfattningsvis, om du vill visa upp din ljusa bubbliga personlighet och karaktär samtidigt som du ger liv och djup till ett rum, gå då loss med en ljus mångfärgad matta. Om du är lite mer reserverad och vill ha något på den mer klassiska sidan, överväg då att välja en färgad kilimimatta. Om du inte kan bestämma dig för någon av de två, ta en titt på vårt stora utbud av flerfärgade mattor. Vi har något för alla, så ta en kopp te och börja surfa här!2019-07-01

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski