• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Välj den bästa mattan till ditt kök

Välj den bästa mattan till ditt kök

Kök är utan tvekan ett av de mest använda utrymmena i våra hem. Inte bara som en plats att laga mat och äta, men också som en punkt för underhållning. Från att laga stora middagar för familjen till att hålla partys, finns det verkligen inte många dagar där ditt kök står oanvänt.

När vi tar hänsyn till hur mycket tid vi spenderar i våra kök är det viktigt att ta hänsyn till ett antal saker när vi väljer den perfekta matta. Du kommer helst att behöva en matta som inte bara ger en vacker stil och är behaglig att gå på, utan också en som är robust och skyddar ditt köksgolv. Förståeligt är det svårt för många att hitta rätt matta för att passa sitt kök, huvudsakligen på grund av begränsningar av storlek eller att hitta en matta som är robust nog för att klara all fottrafik och eventuella fläckar som kan uppstå.

Om du är en av de personer som bara inte kan hitta rätt matta för ditt kök, har du kommit till rätt ställe. Här föreslår jag de två bästa mattorna till ditt kök.

1. Durable Plastmattor

Vi vet alla att kök kan bli ganska röriga. Oavsett om det är bakning eller stekning finns det otaliga olyckor som bara väntar på att hända, särskilt när du är omgiven av mjöl, rött vin etc. Du vill verkligen inte ha en matta som är svår att rengöra under dig.

En plastmatta är den perfekta typen av matta som skyddar dina golv från alla dessa potentiella faror. På grund av deras hållbarhet, motståndskraft och robusthet är plastmattor ett särskilt bra alternativ. Om din plastmatta någonsin får en fläck på sig kan du enkelt tvätta den med en fuktig trasa. Du kan till och med göra hela mattan våt utan att skada den.

Här på Trendcarpet har vi ett stort urval av plastmattor som heter "Horredmatta", som har varit en svensk designklassiker sedan 1956. Dessa mattor är kända för sin robusthet och deras enkla design, som är typisk för Skandinavien. Klicka här för att se vårt sortiment av Horredmattor.

2. Sisalmattor

Sisalmattor är också utmärkta mattor för ditt kök.

Dessa mattor är mycket lätta att rengöra eftersom de fäller smuts mellan väven. Om det finns en samling av smuts eller mycket smulor behöver du bara ta ut den och ge den en ordentlig skakning. Dessa mattor är också extremt starka och motståndskraftiga så att de kommer att tåla vad du än kastar på dem (eller tappar på dem!).

Sisalmattor är ett bra komplement till alla kök. Här på Trendcarpet har vi ett brett utbud av olika färger och storlekar. Klicka här för att ta reda på mer.

Oavsett vilken av de två mattorna som du väljer för ditt kök, vet du att de kommer att hålla för all matlagning, fottrafik och olyckligt spill.2019-05-13

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski