• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Flera sätt att använda puffar

Flera sätt att använda puffar

Sittpuffar är överlägset en av de mest populära inredningsdetaljerna som finns tillgängliga idag. Men även om du har en puff eller bara tänker på att skaffa en kanske du tänker "Vad ska jag använda min puff till?". Tja, det visar sig att de är en av de mest, om inte de mest mångsidiga möblerna. Här är i detta blogginlägg föreslår jag var du ska placera en puff och hur du kan använda den.

 
Extra sittplatser

För att ange det uppenbara med puffarna är det självklart att nämna att du kan göra en stor ”böna” som stolar som är otroligt bekväma och mysiga. De är perfekta för att ta igen sig i medan du tittar på en film eller spelar ett tvspel. De är också härliga i barnens sovrum och de är bekvämare än konventionella stolar.

 
En fotpall

Inget fotstöd till din soffa? Inga problem! Puffarna väger lite och är lätta att flytta, samtidigt som de är ganska robusta och klarar av mer vikt än vad man förväntar sig. Du kan enkelt dra till dig en puff och lägga  upp fötterna medan du sitter på soffan. Puffar har den perfekta höjden för att vila dina fötter på, vilket gör dem till idealiska fotstöd.

 
En dekorativt detalj

Ett annat stort användningsområde av en puff är att använda den enbart som en dekorativ möbel snarare än en praktisk. Många tycker om hur en sittpuff passar in i ett rum och den elegans och stil som den medför, varför många människor, speciellt inredningsarkitekter, använder sig av sittpuffar som en dekorativt detalj. Sittpuffar är mycket i mode och används i många hem som en snygg möbel.

 
Ett sidobord

Med fler och fler människor som bor i lägenheter nuförtiden är det bäst att använda sig av varje kvadratmeter du kan. För de som kämpar för att få plats med ett sidobord skulle en puff vara av stort värde. De kan enkelt omvandlas till ett provisoriskt bord genom att addera en robust bricka. Att använda en bricka är mycket praktiskt eftersom det ger vikt och håller alla dina tillhörigheter centrerade på puffen och mindre benägna att falla av.

Att använda en sittpuff som sidobord ger utrymme för lite extra inredning, samtidigt som det ger dig en plats att ha ditt dricksglas eller din bok på. Du vill definitivt inte lägga för många saker på puffen då de kan falla av.

 
Ett ”hangout” för dina husdjur

När folk köper sina puffar föreställer de sig inte för en sekund att det kommer att bli övertaget av familjekatten eller hunden, men det händer. Katter och små hundar älskar att krypa upp på puffen och slappna av. Du kommer att upptäcka att du måste kämpa för att få kontroll över puffarna, men om du inte har något emot att släppa kontrollen över din puff, så är du  kanske glad över att puffarna blir fantastiskt bekväma ställen för dina små familjevänner.

 

Spana in vårt utbud av puffar som våra marockanska och sammetpuffar.2019-05-16

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski