• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Mörkläggningsgardin

En av de bästa investeringarna till ditt sovrum om du är ljuskänslig. Det robusta materialet gör det möjligt att stänga ute oinbjudet ljusinsläpp för att hålla rummet så mörkt som möjligt.  

Mörkläggningsgardinen blockerar enkelt ljuset tack vare ett extra insytt lager, på så sätt kan du fortfarande välja ljust färgade gardiner utan att offra mörkläggningen. Detta gör det lättare för dig att skapa en mysig stämning inför en filmkväll eller om du vill hålla rummet svalt under sommardagar.

Genom köpa mörkläggningsgardiner hjälper också till att reducera solens blekning av din inredning, det är även ett bra tillägg för att hindra irriterande solkatter att skina in över din TV eller datorskärm.

Som du märker finns det många olika sätt som mörkläggnings gardiner kan underlätta i ditt hem, både för design, men också för ett vardagligt praktiskt bruk för att få ett mysigare hem.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Mörka gardiner

Här hittar du olika färger men också mörkläggningsgardiner mörkgrå samt svarta, men också beige och vita med flera. Tack vare ett insytt mörkt material behåller även de ljusare gardinerna sina mörkläggande kvalitéer, vilket gör att du inte behöver vara orolig att de kommer att släppa in ljus.

Så att du också kan välja det som faller dig mest i smaken, och som passar bäst in med din personliga inredning i sovrummet eller vardagsrummet. Testa att kombinera olika färger och se vad som blir bäst. Kanske vitt med mörk, eller svart med vitt. Eller varför inte rött med en annan ljus färg.

MÖRKLÄGGNINGSGARDIN BREDA

Låt den mörkläggande gardinen hänga så långt ut på gardinstången som möjligt, för att minimera ljusinsläppet på fönstrets sidor, och därmed få störst effekt av dina nya gardiner.

Eftersom dessa gardiner mörkläggning är gjorda i polyester är de mycket mer hållbara än bomull när det kommer till slitage, och tack vare den högkvalitativa väven är de minst lika fina.

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2022 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski