• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Ullmattor

Ullmattor är bland det mest klassiska och naturliga man kan inreda sitt hem. En matta i ull kan ta sig många uttryck. Allt från den klassiska flatvävda, tunnare, enfärgade ullmattan (populära färger just nu är ullmatta i vit, grå, ljusgrå, grön) till de robustare handtuftade mönstrade ullmattorna till ullmattor från Marocko eller mattor i ull från orienten. Ull är ett fantastiskt material för en matta och är också erkänt klassiskt elegant.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Ullmattor är prisvärda.

Trots ullens alla praktiska och estetiska fördelar är en ullmatta väldigt prisvärd. Man får helt enkelt mycket matta för pengarna. Den extremt populära ullmattan Wellington är ett paradexempel på detta. En underbart mjuk och formbar ullmatta, men samtidigt stadig på golvet och exklusiv i sin framtoning. I den klassiska storleken för ett vardagsrum - 160 x 230 cm - kostar denna matta bara 1400 kronor. Och samma ullmatta i 200x300 cm endast 2000 kronor.

Fri frakt & retur på alla ullmattor.

På Trendcarpet handlar du alla ullmattor tryggt och säkert. Du kan välja faktura som betalsätt och få hem din ullmatta före du betalar. Och du beställer också med gratis frakt och gratis retur, om det av någon anledning skulle vara så att du önskar det. Alla ullmattor finns på lager och skickas samma dag vid beställning före klockan 14 måndag till fredag.

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski