Sisalmatta - rund

En rund sisalmatta passar alla hem som behöver lite mer närhet till naturen. Det ger ett mer harmoniskt och lugnt intryck, och dessutom kan en naturnära inredning bidra till en bättre inomhusmiljö. En rund sisalmatta motverkar exempelvis spridningen av damm och smuts och levande växter ger en syrerikare luft. Är du kanske intresserad i att kombinera två mattor i ett och samma rum, då är detta ett bra lästips. Du kanske även vill kombinera din sisalmatta med en annan matta i ett av dina rum, läs då den här artikeln för lite tips. 

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Styla en rund sisalmatta

En rund sisalmatta matchar riktigt bra med naturmaterial som exempelvis trä, glas, keramik och tegel. Den ger även ett mjukare intryck tillsammans med naturtextilier såsom ull, bomull, lin eller siden. Det är dock dessutom snyggt att blanda mattans bohemiska design med en industriell inredningsstil med mycket metaller, gjutjärn och läder.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)