Rund matta - gul

Letar du efter en vacker rund gul matt för hemmet? Då har du hittat rätt. Denna mattsort heter berbermatta, tillverkad i Marocko ursprungligen av kvinnorna i berberstammen. Vår handknutna matta blir tillverkad i olika vackra mönster, som denna, en rund gul matt. Mattan är av god kvalitet, och utgör ett smycke på ditt golv. Söker du andra färger än gul har vi runda mattor för det med.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Köp egen rund gul matta idag

En rund gul matt passar i de flesta rum, oavsett om du bara vill ha en liten färgklick i ett vardagsrum eller redan har en färgbomb i ett barnrum. Dessutom drar en handgjord matta mycket positiv uppmärksamhet då våra mattor är helt unika. Ingen kommer ha en exakt likadan som dig, oavsett färgval.

Rund matta gul

En rund matta gul kan ge en färgklick i ditt rum som är pigg, glad och lekfull. Det är en perfekt kontrast till svartvita toner eller naturnära sådana som ofta symboliserar lugn. En rund matta gul passar därför i rum som du vill liva upp, som exempelvis barnrum och en hall.

Styla en rund matta gul

För en somrig och fräsch känsla kan du styla en rund matta gul tillsammans med vitt och beige. De färgerna kan exempelvis vara på möbler, väggar, gardiner eller andra textilier. Gult kan dock även ge en modern känsla av tillsammans med svart eller en gråskala. Här kan du även implementera material som metall och betong.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)