• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Rund matta 160

I den här sektionen hittar ni Trendcarpets alla runda mattor i storleken 160 cm, som är en basstorlek för runda mattor. Här finns de populära Fancy-mattorna, som med sina lyster och prisvärdhet är en mycket populär rund matta i 160 cm. Här finns också de fylliga och täta ryamattorna Shaggy Deluxe och Spectrum, som med sin lyxiga aura sätter avtryck i heminredningen.

Rund matta 160 cm i rya.

Alla Trendcarpets runda mattor i 160 cm är ryamattor och skönt lättskötta, då det stöter ifrån sig ludd. Uppstår en fläck på mattan tas de bort med frotéhandduk, baddat i ljummet vatten och lite diskmedel.

Runda mattor från Trendcarpet skickas med fri frakt.

Hos Trendcarpet - som enda mattbutik i Sverige - skickas alla mattor med gratis frakt och gratis retur. Runda mattor i 160 cm-storlekar skickas mattan hem till kundens dörr tack vare dess storlek. Välj mellan kort-, bank-, eller fakturabetalning och motta din nya matta med snabb leverans från Trendcarpet.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Rund matta 160cm är ett elegant val

En rund matta 160cm ser elegant ut i vilket vardagsrum som helst. Oavsett vilken färg du är ute efter finns det något för dig i vårt sortiment. Dessutom är de flesta av våra mattor handvävda vilket säkerställer en hög kvalitet och en lång hållbarhet. Hitta en vacker rund matta 160cm till ditt vardagsrum redan nu.

Rund matta 160cm - passar alla vardagsrum

Ibland kan det vara svårt att hitta en rektangulär matta med rätt mått för just ditt vardagsrum och dina möbler. I dessa fall är det oftast lättare att investera i en rund matta 160cm. På så sätt kan du placera mattan hur du vill och njuta av fördelarna som kommer med en elegant matta.

Mest visade produkterna