Rund matta 120

I den här sektionen hittar ni Trendcarpets runda mattor i storleken 120 cm. Här finns någonting för de flesta smaker, då 120 cm är en basstorlek för runda mattor. Fancy - med sina åtta färgkombinationer, Shaggy Deluxe - den spektakulära ryan i de populära färgerna beige, vit och silvergrå och inte minst Spectrum - lyxryan som bland annat innehåller den så efterfrågade gröna färgen.

Rund matta 120 cm som rya eller tras.

De ovan nämnda mattorna är alla ryamattor och har alla den positiva egenskapen att de stöter ifrån sig ludd, tack vare sitt material. En annan storsäljande rund matta i 120 cm är trasmattan Flätan, en färgdynamit som verkligen fångar ditt öga och lyser upp i hemmet. Enkel att få ren, handtvättbar i 30 grader.

Fri frakt & retur på alla runda mattor.

Alla mattor på Trendcarpet levereras utan några fraktkostnader, som enda mattåterförsäljare i Sverige erbjuder Trendcarpet de villkoren. Alla runda mattor i storleken 120 cm levereras till kundens närmaste Schenkerombud, som generellt sätt är närmaste matvarubutik.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Rund matta 120 cm ger ett mjukt intryck

En rund matta 120 cm är liten och enkel att slänga in i de flesta rum som behöver lite mjukhet. Den runda formen passar perfekt vid ett skrivbord, bredvid en säng eller mitt på golvet. En rund matta 120 cm kan även bidra med färger som kan vara avgörande för inredningen i ett rum.

Fördelar med en rund matta 120 cm

Förutom att en rund matta 120 cm är mjuk och bidrar med färg, så är den även fördelaktig på ett praktiskt plan då den minskar spridningen av damm och smuts. Den hjälper dessutom till med att isolera rummet både i ljud och temperatur, och den förbättrar samtidigt rummets akustik.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)