• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Renskinn - köp renskinnsmattor till Sveriges bästa priser

Trendcarpets renskinn kommer från svenska lappland och är av en fantastiskt härlig kvalitet. Ett renskinn används med fördel primärt som tjusig inredningsdetalj. Det går att använda renskinnet som en renskinnsmatta men då bör man inte trafikera skinnet allt för hårt, då kan det tappa hår. Men att sitta på och titta på är ett renskinn helt perfekt.

Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Renskinn i 1:a klass-kvalitet.

Trendcarpet handlar bara med renskinn som håller den högsta av de fyra kvalitetsnivåer som finns. Ett renskinns mönster varierar; allt från väldigt ljusa renskinn, till helt mörka och så en mängd färgnyanser däremellan. Storleken är för det mesta cirka 125 centimeter lång och 100 centimeter brett.

Renskinn i 1:a klass-kvalitet.

Hos Trendcarpet handlar du ditt renskinn tryggt och säkert med gratis frakter. Du kan gratis välja faktura som betalalternativ och betalar då för ditt renskinn först när du vet att du vill behålla det. Alla renskinn du ser på hemsidan finns på lager och levereras inom 24 timmar.

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2022 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski