Randig matta

En randig matta kan komma i oändliga varianter och är ett mycket populärt val. Med stor variation i färger, storlekar och typer av ränder kan du enkelt hitta randiga mattor här på Trendcarpet som passar i just ditt hem. Oavsett om du söker något elegant och stilrent eller en mer lekfull look, så är en randig matta en riktig klassiker.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Ränder av olika slag

Ränder är ett mönster som är otroligt mångsidigt och verkligen kan förändra helhetsintrycket i rummet. Beroende på vilken look du är ute efter kan du välja på randigt av många olika slag; allt från den små-randiga kelimen med många detaljer, till den klassiska trasmattan. Liksom randiga mattor görs i de allra flesta material du kan hitta på marknaden, så kan färgkombinationerna verkligen variera i all oändlighet.

Mattor med små, tunnare ränder är oftast mycket lätta att inreda med och passar i de flesta utrymmen. Smårandigt kan också vara subtilt när nyanserna går ton-i-ton. Ofta upplevs dessa mattor mer luftiga och avslappnade. Breda ränder på mattan däremot drar ofta mer uppmärksamhet till sig. En sådan matta upplevs mer modern och vågad.

Så inreder du med en randig matta

Randiga mattor passar i princip överallt. Genom att anpassa valet av material, färger och stil kan du på ett effektfullt vis inreda med randiga mattor som passar in i ditt hem.

  • En svartvit-randig matta är tidlös, modern och chic. Den är lätt att kombinera och matcha med övrig inredning, oavsett inredningsstil i hemmet.
  • Randiga trasmattor passar i de flesta sammanhang. Välj en som harmoniserar med rummets övriga färgpalett, för en mer diskret look.
  • Med en randig matta som färgaccent livar du upp rummet. Här kan du välja en flerfärgad matta med kontrasterande nyanser eller en där rändernas olika nyanser hör till samma färgfamilj, allt beroende på hur dramatisk effekt du söker.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)