Matta 100x150

Här finner du de mattor på 100x150 cm som vi på Trendcarpet har att erbjuda. När du letar efter en matta i måtten 100x150 cm kan det ibland vara svårt att hitta. Denna storlek är nämligen inte särskilt vanlig i standardsortimentet. Mest troligt är detta mått på mattor för barnrummet, alternativt orientaliska mattor som ibland kommer i andra mått än vad som är standard. Vi erbjuder ett sortiment av noggrant utvalda mattor på 100x150 cm av hög kvalitet, till mycket fördelaktiga priser.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Skötselråd matta 100x150 cm

Hur du tar hand om en matta med måtten 100x150 cm skiljer sig inte från hur du tar hand om mattor i andra storlekar. Vi rekommenderar alltid att du följer de tvättråd och anvisningar som kommer med din matta. Det är den bästa garantin för att förlänga dess livslängd, då anvisningarna kommer att skilja sig åt beroende på material.

Något som dock gäller för alla mattor, oavsett material, är dammsugning. Att dammsuga sin matta regelbundet är ett av de enklaste sätten att undvika onödigt slitage på grund av ingrodd smuts och grus. Detta är extra viktigt när du har en matta med längre lugg, som till exempel en rya. Kom bara ihåg att alltid dammsuga din matta i riktning med dess lugg.

Användningsområden för en matta på 100x150 cm

Mattor på 100x150 cm är av det mindre slaget. Om du är på jakt efter en matta du kan ha jämte sängen där du sätter ner fötterna, kan storleken passa bra. Likaså är den ofta fin i barnens rum, antingen mitt på golvet som en mjuk lekyta eller för att skapa en känsla av rum-i-rummet. En mindre matta likt denna kan med fördel också passa dig som letar efter en matta att dekorera badrummet med eller varför inte i din walk-in-closet, om du har en sådan hemma.

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2024 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)