Marmor-matta

Har du någonsin sett en marmormatta så vet du hur vackra de är. Det är något med en matta inspirerad av marmor som genast förmedlar en känsla av modern lyx. Här hos oss på Trendcarpet hittar du noga utvalda marmor-mönstrade mattor av hög kvalité, i olika former och vackra färger.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Trendcarpets marmor-mattor

De marmormattor du hittar i Trendcarpets sortiment är maskinvävda wiltonmattor från Turkiet av mycket hög kvalité. Eftersom de är maskinvävda är de också otroligt prisvärda! En wiltonmatta är en tätt luggad matta, som trots den korta luggen känns väldigt mjuk och skön. Baksidan på en wilton är ofta i jute och därför ligger mattorna alltid stilla på golven.

De vackra mattornas marmorerade mönster skapar en känsla av djup, som tillsammans med de sirliga detaljer gör marmormattan till ett rent konstverk. Mattorna finns i olika storlek, samt både i rund och fyrkantig form.

Hur tar man hand om en marmor-matta av wiltonsort?

Det finns ett par saker att tänka på när man köper en marmormatta av wilton-typ, för att den ska hålla länge. När du köper en matta bör du alltid läsa skötselråden som kommer med den, för säkerhets skull. Det gäller särskilt då färgerna kan vara olika känsliga och då mattans baksida kan behöva olika typ av omsorg. Här kommer även ett par andra goda råd för att förlänga livslängden på din marmormatta:

  • Dammsug regelbundet och skaka av grus/sand.
  • Rotera marmormattan regelbundet, för att jämna ut slitaget.
  • Tvätta inte i maskin, detta gör att veck lätt uppstår på din marmormatta.
  • En wilton ska ibland kemtvättas, men ofta går de att tvätta själv under rinnande vatten, med ett mildare tvättmedel och en borste. Kom ihåg att mattan ska tvättas plant och bör torka snabbt.
  • Fläckar tas bort med handduk, diskmedel och fingervarmt vatten. Gnugga och badda försiktigt.

 

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)