Lurvig matta

Med en lurvig matta skapar du fluffiga och härliga golv som både är sköna att gå på och vackra att se på. Lurviga mattor ger en ombonad känsla samtidigt som de är livfulla, romantiska och inbjudande. De dämpar akustiken i rummet och ger på samma gång en vacker ram till möblerna som står på eller i anslutning till mattan. Här hos oss på Trendcarpet kan du välja på flera olika sorters lurviga mattor i varierande färger och storlekar. Vi har något för varje hem och rum!

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Så här inreder du med lurviga mattor

Var vill du göra golven lurviga och inbjudande? Lurviga mattor läggs vanligtvis i rum med mindre slitage där vila och social samvaro sätts i fokus.

  • Sovrummet – de allra flesta vill ha en fluffig och mjuk säng att sova i. Och med en lurvig matta under eller bredvid sängen ger det en förlängning av sängens mjukhet ner på golvet, som vi kan sätta fötterna på när vi går i och ur sängen. Det gör sovrummet än mer inbjudande och vilsamt.
  • Vardagsrummet – lurviga mattor passar också ypperligt i vardagsrummet eftersom platsen genast blir mer vilsam och inbjudande. Använd dig av 4/2/0-regeln när du placerar dina möbler; den innebär att du antingen ställer samtliga, två eller inga ben av möbeln på mattan för en balanserad inredning. Tänk dock på att man alltid ska kunna nå mattan med fötterna från den sittmöbel man sitter i.

Skötselråd som håller mattan extra lurvig

En lurvig matta med lång lugg har en förmåga att “svälja” stora mängder damm och skräp. Dammsug din matta ofta och skaka den regelbundet för att förhindra att sådant får fäste och leder till ingrodd smuts. Följ också alltid de medföljande skötselråden så håller du din matta fin och fräsch längre. Roterar du dessutom din matta då och då så slits den också jämnt.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)