• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Lång matta

Där du har en passage eller går och står mycket kan en lång matta i slitstarkt material göra utrymmet trevligare att vara på. Det finns också långa mattor i mer ömtåliga material som passar fint att sitta på eller lägga där du vill dekorera lite extra. Här hos oss på Trendcarpet finner du både slitstarka och utsökta långa mattor från ett stort sortiment med kvalitetsmattor. Vi erbjuder varierande stilar, längder, bredder, material och färger – allt för att du ska kunna köpa något som passar dig och ditt hem.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Här passar det att lägga en lång matta

Med en lång matta kan mycket golvyta täckas, trots att ytan kanske inte är så bred. Det kan vara på ställen som i köket vid arbetsbänkarna eller i trappan för en behagligare vardag. Andra ställen som långa mattor passar på är:

  • Sovrummet – för den som inte vill lägga en stor matta under sängen är en lång matta bredvid sängen ett smidigare alternativ.
  • Korridoren – tom och ekande är korridoren ofta en tråkig passage. Men med en lång matta blir platsen genast ombonad och vackrare att se på.
  • Balkongen/uteplatsen – långa mattor passar bra i långsmala uterum.
  • Hallen – de flestas hall är långsmal och förtjänar en lång matta i slitstarkt material. Då blir det mysigt att komma hem och mindre smuts sprids i resten av hemmet.

Sköt om din långa matta så här

Mattor behöver skakas och/eller dammsugas regelbundet för att förbli fräscha. Är din matta för lång och tung för att vädras så dammsug den en gång i veckan så att damm och skräp som ligger uppepå inte får en chans att omvandlas till ingrodd smuts. Tänk också på att använda mattunderlägg på din långa matta för att minimera risken att halka eller snubbla. Det gör dessutom att den håller längre eftersom den slits mindre.

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU