Grå matta - mönster

En grå matta med mönster är perfekt om du vill ha en enkel matta men som samtidigt ger lite rörelse. Mönster är nämligen ett bra sätt att införa livlighet i ett rum, men den gråa färgen är samtidigt neutral och behaglig att se på. En grå matta med mönster passar dessutom i alla rum.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Fördelar med en grå matta med mönster

En av de främsta fördelarna med en grå matta med mönster är dess estetik och möjligheter till styling. Dock har den även praktiska fördelar såsom att den bidrar till ett renare och friskare inomhusklimat genom att motverka dammspridning. Den kan även dölja fläckar och slitage både på golvet och i sig själv genom mönstret.

Gråmönstrad matta med djup

Detta är en tidlös gråmönstrad matta som både är behaglig att kliva på och titta på går ofta hem. Här skapas också lite mer djup och dimension genom att ha en gråmönstrad matta istället för en matta utan mönster. Mattan kan bidra till ett mjukt intryck i rummet genom att dämpa ljud och eko.

Inred med en gråmönstrad matta

Grått funkar ihop med de allra flesta stilar inom inredning. Om du har många andra färger i ditt hem kan en gråmönstrad matta komplettera stilen utan att störa de andra intrycken. Med hjälp av en gråmönstrad matta kan också framhäva enskilda färger i rummet som växter, kuddar eller tavlor.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)