Grå matta - guld

En grå och guldig matta blandar det roliga och pigga med det neutrala och lugna. Det innebär att en gråguldig matta passar lika bra i barnrum eller vardagsrum som i sovrum eller kök. Mattans dubbelhet gör även att den passar ihop med de flesta inredningsstilar och färgskalor.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Styla en grå och guldig matta

En grå/guld matta kan du med fördel styla tillsammans med modernare material som exempelvis metall och betong. Då skapar du ett trendigt och inspirerande utrymme. Du kan dock även styla en grå och guldig matta med mjukare material såsom naturtextilier, trä och papp. Då blir utrymmet mer mysigt och inbjudande.

En matta grå guld livar upp

En matta grå guld passar perfekt i utrymmen som du stylat med exempelvis art nouveau stil eller modern stil. En matta grå guld är nämligen klassisk samtidigt som den sticker ut och kan förändra ditt rum. Den kan göra att rummet blir mer inspirerande, underhållande och inte minst unikt.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)