• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Sammetsgardiner

En klassiker som blir allt mer populär i hemmen igen är en lyxig sammetsgardin. Om du vill ta in lite exklusivitet i din inredning är detta ett enkelt sätt. Våra sammetsgardiner är sydda i ett kraftigt utförande som ger dig möjlighet att begränsa både ljuset och insynen i rummet, utan att mista stilen i det minsta. Det ser lyxigt ut och känns elegant. Det är skönt material och lite tjockare.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

EXKLUSIV SAMMETSGARDIN

Sammets gardiner har genom historien setts som något exklusivt och förknippats med lyx. Det skulle vi säga att den gör i modern tid också, den skapar en pampig känsla och får en att känna sig hemma. Sammet vävs och kan göras av siden, bomull och polyester. 

Om du tar in fler typer av sammetsdetaljer i inredningen kan du verkligen slå fast exklusiviteten i ditt hem, ett exempel på sådana detaljer är en sammetsbeklädd fåtölj, eller tjusiga sammetskuddar som du hittar här i vår butik.

GARDINER I SAMMET

Genom att inreda ditt hem med sammetsgardiner kan du göra hela rummet till en lite mer modern miljö, och med rätt val av färg kan det kännas som du skapat ett helt nytt rum. Försök att kombinera färgerna du gillar med kanske en vit färg eller varför inte ett svart i rummet.

Denna typ av gardin angränsar till mörkläggningsgardin sammet i och med dess förmåga att hindra ljuset från att komma in. Den blockerar inte ljuset helt och hållet, utan finns som ett mellanting om du fortfarande vill släppa in lite ljus. 

FÄRGERNA I SAMMETS

Vi har olika färger för att du skall hitta det du söker och vill ha som passar. Så att färgerna ska fungera ihop med varandra i rummet. Färgerna är mycket djupare och står ut starkare i rummet än jämfört med en vanlig bomullsgardin. Sammetsgardiner passar lika i sovrummet som i vardagsrummet, men kan även med fördel utsmycka ditt kök eller din matsal. Du hittar allt från vita gardiner till sammetsgardiner i beige här.

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2022 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski