• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Linnegardiner

Linnegardinerna har en förmåga att se snygga ut oavsett om du strukit dem eller inte. Ibland kan några extra veck till och med förhöja skönheten. Fina gardiner i lin passar in i nästan vilket rum som helst, oberoende av hur du inreder i övrigt. Linnet är som en genväg för att snabbt snygga till i hemmet. Linnet går aldrig ur tiden och det är en växande trend som inte ser ut att hejda sig, vi hoppas på att se många hem fyllas med fina linnegardiner.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

LINNEGARDINER SOM GER ETT HÄRLIGT LJUS

Linnegardinen släpper in rikligt med ljus så att du behåller det naturliga ljuset i rummet, med fördelen att begränsa insynen. På samma sätt stänger det även ute det allra starkaste ljuset, för ett finare och friskare ljus i i ditt rum, för att inte tala om att stänga ute en del av värmen under de hetaste sommardagarna. Ljuset kommer att komma igenom linne gardinen och skapa ett mysigt ljus genom rummet.

TUNNA LINNEGARDINER

Det är tunnheten i materialet som skapar den uppfriskande känslan av luft och friskhet. Lin är ett naturmaterial som bidrar till ett mer naturligt inrett hem och skapar ett undermedvetet lugn.

Vi på Trendcarpet har valt hålla våra gardiner breda så att du lättast kan justera utseendet själv. Vill du skapa en mer böljande känsla kan du trycka ihop dem mer eller mindre för att anpassa våglängden, och vill du att de tar upp mer yta kan du dra ut dem så mycket som möjligt. Lek gärna med de olika alternativen för att se vad som passar bäst just hemma hos dig.

OLIKA FÄRGER PÅ LINNEGARDINERNA

Ta in något nytt i ditt hem med våra nya färger och mönster. Våra linnegardiner finns i de populäraste färgerna så som linnegardin vit, linnegardin beige, grå linnegardiner, brun, gröna linnegardiner, blå linnegardiner och många fler, vilket gör att du garanterat kommer att hitta det som passar ditt rum bäst. Testa att kombinea två par av dessa på varandra för att hindra lite mer av solljuset att komma in, men också för att skapa en fin färg på färg effekt. Om du väljer att köra två olika fägera eller samma är upp till dig. Men detta kan verkligen skapa ett unikt sätt att inreda på.

Notera att materialet vi har använt för vissa designer är en imitation av linne och alltså inte 100% lin. Men funktionen är den samma och gardinen behåller fortfarande sitt eleganta fall. Testa beige linnegardin för att få ett ännu mer naturlig fall i hemmet. Om du vill kombinera med andra färger i rummet eller hålla färg temat samma i rummet är upp till dig. Gardiner linne skall vara något som ger ett uppfriskande i hemmet och skapar en fin känsla.

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2022 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski