Varför du ska ha kuddöverdrag

Varför du ska ha kuddöverdrag

Ett måste ha tillbehör som lägger till ett ton av värde som ofta förbises är ett kuddfodral. Nästan alla slags heminredning tack vare det breda utbudet av tillgängliga varianter. Från kohud till färgstarka kelimkuddar täcker det en kudde för varje rum. Oavsett om du bor själv eller med din familj, är ett kuddöverdrag ett enkelt och prisvärt tillbehör som enkelt kan användas för att dekorera ditt hem och lägga till ett unikt utseende på dina möbler. Och tack vare det överkomliga priset på kuddöverdrag kan du fortsätta att byta dem om och om igen för att få ett nytt utseende.

En av de viktigaste sakerna som du bör ta hänsyn till när du väljer rätt kuddöverdrag är deras syfte och hur deras färgtema passar ditt hem. Om du funderar på att lägga på kuddar till moderna möbler i pastellfärger kan du överväga att lägga på kuddar som utstrålar färg som våra sammets- eller kelimkuddar. Å andra sidan om du planerar att placera kuddar i ditt vardagsrum med äldre möbler med blidare färger kan en kohuds-kudde vara det perfekta tillägget om du vill ha ett mer elegant utseende med klass. Randiga kuddar med flera mönster som våra kelimkuddar är perfekta för både avslappnade och formella rum.

Tillsammans med att ditt hem ser moderiktigt och dekorativt ut, har kuddar också en annan viktig faktor som du bör överväga - hur bekväma de är. Kuddens komfortfaktor spelar en större roll i privata rum som ett sovrum eller ett kontor där de inte kommer att ses av gästerna. Det är en bra idé att välja ett mjukt tyg som sammet när man överväger ett kuddöverdrag för ett sovrum i stället för en grov yta som en kohud.

Om du vill ha något med lite historia bakom, överväg då våra kelimkuddar. Kelimkuddar kommer från flera olika orientaliska länder, men de flesta kommer från Turkiet där de saluförs av lokala handlare från alla delar av landet. Varje region i Turkiet har sitt eget traditionella unika mönster och färger som går tillbaka hundratals år i historien. Varje kuddöverdrag har sin egen historik bakom den, vilket gör att du kan ha ett bra konversationsämne om du har gäster på besök. Våra kelimkuddar är handknutna i Turkiet och är autentiska.

Jämfört med andra dekorativa tillbehör är kuddöverdrag ett relativt billigt och enkelt tillbehör. Det gör dem till ett fantastiskt köp, vilket lägger till så mycket för vilket rum som helst oavsett om det är ett vardagsrum eller sovrum.2019-05-27

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)