• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Fårskinn under vintersäsongen – ja, tack!

Fårskinn under vintersäsongen – ja, tack!

Fårskinnsmattor är verkligen omtyckta av många, kanske för att de är så mångsidiga och ger en mysig känsla var de än är placerade. De gör ditt rum omedelbart mycket mer välkomnande. Dessa mattor har gett glädje till våra hem i många år och nu när vintern är här behöver vi såklart något som håller rummen varma. Det extra lagret ger en komfortnivå för hela din familj. Trendcarpet erbjuder ett brett utbud av fårskinnsmattor.

Olika användningsområden

Oavsett om du lägger fårskinnet på golvet eller under soffbordet kommer det garanterat att ge dina fötter en lugn, härlig känsla. Ge ett elegant uttalande till ditt rum genom att placera antingen en eller flera mattor i närheten av varandra, man kan aldrig ha för många. 

Fårskinn är kända för dess förmåga att vara tåliga, hållbara och varma. Du kan lägga den under skrivbordet, i soffan eller på en stol för att ge värme.

I badrumsutrymmet

Fårskinn kan också användas i badrummet för att förhindra halka. Hur kan detta vara möjligt, undrar du kanske? Det här beror på att mattorna är utformade för att absorbera fukten. Experterna föreslår dock att inte tvätta mattorna för ofta.

Piffa till och ge extra skydd i barnrummet

Varje förälder är orolig för att barnen ska skada sig när de springer runt i hemmet och leker, men nu behöver du inte oroa dig mer. Denna matta är nämligen utmärkt att lägga i dina barns rum för att ge en mjuk touch samtidigt som de fungerar som ett skydd om barnen skulle ramla eller halka.

Placera framför eldstaden

Ett tips för att uppnå riktigt myskänsla är att lägga fårskinnet framför brasan. Du kan luta dig tillbaka mot skinnet, koppla av och värma dina fötter. Visst låter det oemotståndligt härligt?

Mjukt, tryggt och varmt för ditt husdjur

Fårskinn är perfekt att införskaffa om man är husdjursägare. Ditt husdjur kommer ha en riktigt varm och bekväm vilostund på skinnet eftersom det fungerar som ett värmande material när det är kyligt (och när det är varmt ute fungerar det som ett kylande material). Djuret kommer definitivt känna sig omfamnad och trygg! Skinnet absorberar dessutom fukt och passar därför perfekt för din fyrbenta vän att värma sig på efter exempelvis en regnig promenad.    

Trendcarpet har ett enormt utbud av mattor och möbler för att du ska kunna hitta något till just ditt hem. Välj mellan tusentals mattor till kostnadseffektiva priser, givetvis finns vi till hans om du behöver hjälp eller inspiration.2020-01-10

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski