FÅRSKINN INREDNING

FÅRSKINN INREDNING

Fårskinn är verkligen omtyckta av många, kanske för att de är så mångsidiga och ger en mysig känsla var de än är placerade. De gör ditt rum omedelbart mycket mer välkomnande. Dessa mattor har gett glädje till våra hem i många år och nu när vintern är här behöver vi såklart något som håller rummen varma. Det extra lagret ger en komfortnivå för hela din familj. Trendcarpet erbjuder ett brett utbud av fårskinn. Vi har flera olika färger och former som du kan kolla på.

ÄKTA FÅRSKINN

I vårat utbud hittar du både äkta fårskinn och annat skin från flera olika delar av världen. Hos oss hittar du flera olika färger, du hittar dem i vitt, svart, brunt, beige och grått. Beroende på hur du väljer att inreda har vi en färg för varje typ. Du kanske vill skapa en kontrast i ett mörkare rum, inred då med ett vitt fårskinn. Eller om du har ett ljust rum kan du istället köpa någon av de mörkare typerna vi har.

Olika användningsområden

Oavsett om du lägger fårskinnet på golvet eller under soffbordet kommer det garanterat att ge dina fötter en lugn, härlig känsla. Ge ett elegant uttalande till ditt rum genom att placera antingen en eller flera mattor i närheten av varandra, man kan aldrig ha för många. 

Testa gärna att skapa några fina kontraster i hemmet, du kanske har ett vitt fårskinn i ett mörkare rum. Eller varför inte en svart fårpläd i en omgivning som är mycket ljusare.

Fårskinn är kända för dess förmåga att vara tåliga, hållbara och varma. Du kan lägga den under skrivbordet, i soffan eller på en stol för att ge värme. Eller varför inte trycka in dig på de olika produkterna vi har för att få se mer inredningstips.

FÅRSKINN FRÅN ISLAND

 

FÅRSKINN FRÅN STORBRITANNIEN

Inred ditt hem med ett fårskinn från Storbritannien. Den här unika färgkombinationen på fårskinnet kan skapa en fin och intressant inredningsdetalj.

 

INRED MED FÅRSKINN FRÅN ISLAND

 

FÅRSKINN FRÅN SKOTTLAND

 

FÅRSKINN INREDNING FRÅN GOTLAND

En av de toppsäljande fårskinnen vi har är den som kommer från Gotland. Med en naturlig och oerhört skön päls är det inget under att den får ett nytt hem hos så många hushåll.

Olika användningsområden

Oavsett om du lägger fårskinnet på golvet eller under soffbordet kommer det garanterat att ge dina fötter en lugn, härlig känsla. Ge ett elegant uttalande till ditt rum genom att placera antingen en eller flera mattor i närheten av varandra, man kan aldrig ha för många. 

Fårskinn är kända för dess förmåga att vara tåliga, hållbara och varma. Du kan lägga den under skrivbordet, i soffan eller på en stol för att ge värme medans det också ser bra ut och passar in i rummet.

Piffa till och ge extra skydd i barnrummet

Varje förälder är orolig för att barnen ska skada sig när de springer runt i hemmet och leker, men nu behöver du inte oroa dig mer. Denna matta är nämligen ett utmärkt val för att lägga i dina barns rum för att ge en mjuk touch samtidigt som de fungerar som ett skydd om barnen skulle ramla eller halka.

Placera framför eldstaden

Ett tips för att uppnå en riktigt myskänsla är att lägga fårskinnet framför brasan. Du kan också luta dig tillbaka mot skinnet, koppla av och värma dina fötter i den sköna pälsen. Visst låter det oemotståndligt härligt?

Mjukt, tryggt och varmt för ditt husdjur

Fårskinn är perfekt att införskaffa om man är husdjursägare. Ditt husdjur kommer ha en riktigt varm och bekväm vilostund på skinnet eftersom det fungerar som ett värmande material när det är kyligt (och när det är varmt ute fungerar det som ett kylande material). Djuret kommer definitivt känna sig omfamnad och trygg! Skinnet absorberar dessutom fukt och passar därför perfekt för din fyrbenta vän att värma sig på efter exempelvis en regnig promenad.   

Några andra ställen du kan inreda fårskinnet med är att antingen hänga upp den på en väggen eller lägga den över en stol eller soffa. Du kan bygga en mysig myshörna genom att kombinera flera olika stycken. Eller varför inte ha den i barnvagnen för att värma ditt barn.

Trendcarpet har ett enormt utbud av mattor för att du ska kunna hitta något till just ditt hem. Välj mellan tusentals mattor till kostnadseffektiva priser, givetvis finns vi till hans om du behöver hjälp eller inspiration.



2023-01-18

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)