• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Allt du behöver veta om jutemattor

Allt du behöver veta om jutemattor

Jutemattan är en av de mest välkända och eftertraktade mattorna idag. Med sitt ovanliga material erbjuder den en naturlig skönhet till vilken plats de än placeras på. Jutemattan är gjord av växtfiber, som vävs för att skapa en fantastisk matta. En jutemattas hållbarhet är i en klass för sig själv, det finns väldigt få mattor som kan mäta sig med den. De naturliga fibrerna står emot föråldring samtidigt som de i stort sätt inte behöver något underhåll.

Fördelarna med en jutematta är otaliga, speciellt om du är miljömedveten. Jute är en snabbväxande växt och producerar utbytbara fibrer som inte skadar miljön. Dessutom är jutemattor biologiskt nedbrytbara och kan återvinnas.

En av huvudanledningarna till att folk köper jutemattor är deras förmåga att addera en exotisk känsla på ett sätt som få andra mattor kan. Om du är en person som gillar att vara ute och i kontakt med naturen kommer du med all säkerhet att älska jutemattor.

En annan anledning till att folk älskar jutemattor är att de är så enkla att rengöra och ta hand om. En enkel dammsugning ger dig en fläckfri matta på nolltid. Den låga underhållsfaktorn gör jutemattan till en av de mest attraktiva mattorna du kan ha. Med det sagt, rekommenderar vi starkt att undvika att din jutematta kommer i kontakt med vatten. Vatten skadar mattan och kan till och med bryta ner den, därför ska du aldrig ångtvätta din matta.

Jutemattor besitter en naturlig förmåga att passa in var de än är. Mattans neutrala färg gör att det är väldigt enkelt att bestämma var mattan ska vara. Om du känner att ditt rum behöver lite mer värme är jutemattan det perfekta valet. Den adderar den där extra värmen och myskänslan som få andra mattor kan.

Jutemattan är ett ganska bra alternativ till dyra mattor. Den ger en unik elegans och rå textur till ditt hem och smälter in väldigt bra.

Här på Trend carpet erbjuder vi jutemattor i storlekar från 60x120 cm till 2x3 m och runda jutemattor från 80 till 200 cm.2019-04-03

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski