• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Avlånga mattor (löpare)

En av de mest populära formerna på en matta är naturligtvis den avlånga mattan. En avlång matta placeras till exempel som hallmatta, som köksmatta, som gångmatta eller i något annat rum då en avlång matta kan va riktigt snyggt inte bara i långsmala rum. Långa mattor kallas också löpare och är en vanlig form på matta bland de äkta orientaliska mattorna. Här kan mattorna vara extremt långa och smala. Bland våra sisalmattor och plastmattor kan man som kund beställa vilka längder man vill!

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Bredd
Längd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Avlånga mattor i alla typer.

Trendcarpets avlånga mattor finns i många olika varianter. Allt från den afghanska kelimmattan, berber-mattor som löpare, den persiska Ziegler-mattan till moderna mattor som bomullsmattor, ullmattor, wiltonmattor med många fler. Önskar man en avlång matta (löpare) i egenönskad storlek rekommenderar vi de trendiga sisalmattorna eller våra svensktillverkade plastmattor från Horredsmattan. Här väljer du själv längd och utifrån dina önskemål.

Snabb och gratis leverans för alla avlånga mattor.

Alla orientaliska mattor, bomull- och ullmattor finns på lager för omedelbar leverans. Önskar du ett specialmått på våra plastmattor och sisalmattor är det maximalt två veckors leveranstid, men oftast går det betydligt snabbare än så. Köp en avlång matta tryggt och säkert med faktura och få hem varan först och betala två veckor senare.

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2019 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

» -20% på alla POSTERS. Med kod: VÄGGKONST20 »

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Posters

Kundservice

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski